Tänään on 18.06.2018 14:09


Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Alueen säännöt


• Käytä hakua ennen uuden viestiketjun luomista. Samaa ongelmaa on ehkä jo käsitelty.
Liitä apukaavake viestiisi! Muiden on helpompi neuvoa sinua.
• Otsikoi aihe niin, että se kuvaa jo vikaa. EI siis otsikkoja tyyliin "mikä vikana?" tai "omituista..".



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 363 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 28.02.2013 21:48 

Liittynyt: 27.02.2013 00:33
Miten menis skyteamissa puolalle nuo johdot, kun tossa on kaksi oranssia johtoa sinivalkea ja ruskea johto. Puolalta lähtee mustaruskea ja vihreä(maa)... :|


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 19.05.2013 16:29 
Avatar

Liittynyt: 31.07.2012 12:20
moi elikkä jinkku manki sammu ajosta ekä sen jälkeen antanut kipinää kun mittasin mangneetolta tulevat johdot niin neljästä tulee virtaa kun polkaiee yhdestä tulee 0,05v kun on virtalukko päällä siis tulee koko ajan ekä muutu kun polkaisee ja 2 ei tule mitään yksi niistä on se joka menee puolalle mitä luulette että vikana?


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 21.05.2013 23:12 
Moderaattori
Avatar

Liittynyt: 25.07.2008 23:47
Paikkakunta: Tampere
Kirjottaisit nyt edes selvästi niin voitais auttaakkin..

_________________
- Arguing on the internet is like the special Olympics... even if you win, youre still retarded.


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 22.05.2013 09:10 
Avatar

Liittynyt: 08.09.2010 15:15
Paikkakunta: Jyväskylä
matte kirjoitti:
Moi, elikkä Jincheng Monkey sammui ajosta, eikä sen jälkeen antanut kipinää. Mittasin mangneetolta tulevat johdot, niin neljästä johdosta tulee virtaa kun polkaisee. Yhdestä tulee 0,05v, kun on virtalukko päällä, siis tulee koko ajan, eikä muutu, kun polkaisee ja kahdesta johdosta ei tule mitään, yksi niistä on se joka menee puolalle. Minkä luulisitte olevan vialla? että vikana?


Olisiko staattori antautunut, näin ainakin joku ehdotteli tohon, kun kuumana sammuu, niin, että staattori olisi lopussa. ?

_________________
Suzuki PV 50 -97, Honda Monkey Z50JM -92


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 26.05.2013 02:49 
Avatar

Liittynyt: 08.05.2012 20:06
voiko johtuu siitä että pesin mopon ja menny liitoksii vettä ja ei anna kipinää ?

_________________
Ex. Jinchgen Monkey,Honda Monkey,Fude,Suzuki Pv,Pitpro standard,Suzuki pv 50cc
Nyk. Rieju rrx,Jincheng manki,Jincheng Sudoku


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 26.05.2013 10:25 

Liittynyt: 12.05.2013 09:30
Paikkakunta: Leppävesi
hävis eilen mönkijästä kipunat...voiko tuota cdi-poksia mitata mitenkään? puola(ensiö ~0.5 ohm, toisio ~9kohm hatunkans), staattorin käämi(~40acv sähköstartilla) ja impulssi(~130ohm) antoi samanlaisia lukuja kun kipinän kanssakin...

_________________
Köyhän on pakko yrittää??

kiina mökkäri 86cc tomaatti monkey-type
äxä2013 S1 75cc viilattu plussu 26?mikke 14-42
äxä2012 Sym jetbasix jotain putkiviritystä
äxä1998 S 73cc p+ 19mm lortto arrow? 13-42
äxä1997 puolari monkey 16mm lortto 15-35
äxä.... jotain pappa solikoita


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 26.05.2013 11:55 
Avatar

Liittynyt: 08.05.2012 20:06
miten liitän jinchengmonkeyn moottorista tulevat piuhat??

_________________
Ex. Jinchgen Monkey,Honda Monkey,Fude,Suzuki Pv,Pitpro standard,Suzuki pv 50cc
Nyk. Rieju rrx,Jincheng manki,Jincheng Sudoku


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.06.2013 18:29 
Avatar

Liittynyt: 16.12.2012 22:22
Paikkakunta: Raahe
Onkos veikkauksia mikä voisi mättäää mankissa juhannuksena ajelin illalla siinä jtn värkkäilin lähti viel alkuillasta hyvin käyntiin siinä sitten käynnistelin ja käynnistelin niin yhtäkkiä ajossa välillä manki meinas hyytyä ja sitten otti ''piikin'' ja lähti kiihtyy normaalisti. Sitten meinannut enään alkuyöstä käyntiin laitoin johot uuelleen kiinni (moottorilta tulevat) Lähti vaivoin käyntiin sittenkun sammui pihassa niin eipäs lähdekkään enään käyntiin. Tänään hain tuliterän tulpan eii mittää vaikutusta. Voiskohan cdi olla kun pätki tollain vähän ajossa. :roll: joku vois heittää omia veikkauksiian viasta.
Ja tosiaan yhtäkkiä tuli että ei kaatunut yms..

_________________
Kahta en vaihda,Mankit ja Boxerit.


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 09.07.2013 00:09 

Liittynyt: 01.11.2011 20:05
ilmeisesti staattori rikki ku tulee punamustasta piuhasta max o.9 vac ku polkasee?

_________________
Ostetaan Hondan sivukoppa tai mikä kate nyt se onkaan... ehjä mielellään värillä ei väliä... Myös mittarinpyöritin 12mm akselille ois hakusessa!


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 23.11.2013 23:48 

Liittynyt: 18.09.2013 22:21
Iltaa. Nyt ois problemaatosta jinkun sähköjen kanssa. Eli 04 Jinkun koneeseen vaihdoin Samuraista staattorin ja kipinää ei saa irti. Rungon johtojen merkitykset ois hyvä tietää. Eli valkonen,keltanen ja vihreevalkonen ei liity käynnistymiseen mitenkään. Kaikki sähköt siististi sukan sisällä niin hyvä olis jos joku tietäs mikä piuha vastaa vastaa mitäkin käynnistymiseen vaikuttavissa johdoissa. Toinen kysymys on että kun laitoin samurain staattoriin jinkun magneeton, niin ne magneeton ja impulssikäämin "anturit" ei oo ihan kohdakkain pystysuunnassa, noin vähän yli puolittain samassa korossa. Onko se rako kovin tarkka siinä, riittäkö että on lähellä?


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.11.2013 02:46 

Liittynyt: 21.07.2011 17:11
Täällä ohjeet:
viewtopic.php?f=15&t=14100
Paljon voi olla myös mahdollista että nykyinen pohjalevysi ei ole yhteensopiva vauhtiksen kanssa. Onko vauhtiksen magneetit yhtenäistä magneettia vai muutama palanen? Onko staattori samannäköinen mitä jinkun oma?

_________________
Monkeyn tuning ja viriosia myyvä verkkokauppa:www.pitracing.fi ja Facebookissa
Monkeyt.net defence forcesJoin the army!
88-rothmansKlik!


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.11.2013 22:35 

Liittynyt: 18.09.2013 22:21
Staattori ei ole samannäköinen, jinkun alkuperäisessä oli 4 käämitystä, samurain staattorissa vain kaksi. Vauhtiksen sisäkehässä on taas kuusi tuommosta kiiltävää palasta.


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 15.01.2014 15:48 

Liittynyt: 12.10.2013 07:49
Ajelin tossa yks päivä kotia päin jinkku mankilla ja sitten yhtäkkiä sammu koko paska. No sitten siinä vähä aikaa yritettiin polkee käyntii, mutta ei. Työntämällä lähti käyntii mutta kierrokset pätki oudosti ja sammu koti matkalla aina vähän väliä ja aina työntämällä käyntiin. Mistäköhän vikaa lähtisi etsimään? :think:


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 29.01.2014 17:52 

Liittynyt: 02.02.2013 18:49
Mistä johtuu että manki hajottaa staattorist käämin? Ei oo kolahtanu mihikää mopo seissy vaa pihassa ja sit kipinä hävinny... ja staattorista yks käämi pimeenä (se mis on mustaa teippii tai jtn pääl) eikä siinä vaihoin uuen staattorin nii toimi taas n.vuoden verran ja oli seissy viikon pihas sillee et kukaa ei ollu koskenu eikä ajanu... ja taas kipinä hukas ja yllätten staattorist sama käämi pimeenä :evil: itel ei oo akkua kiinni voiko sillä olla jtn merkitystä et jos se saa jonku virtapiikin mikä hajottaa staattorin? tai sitten vetää jostain maihin? ei vissii pitäis kuitenkaa iha kulutus osii noitten staattoreiden olla :D


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 29.01.2014 18:39 
Avatar

Liittynyt: 08.05.2010 19:26
Jos on kiinanmonkey nii katso ettei jarruvalo katkaisija ole rikki/piuha ota putkeen

_________________
Raaserit: Ford Sierra 2.0 DOHC EFi -92, Ford Cortina Mk3 -71 Honda NS125R -87, Honda Monkey Rothmans -89, Toyota Corolla DX -82, Samurai 110cc, Tunturi Tiger Aqua 1997, Arctic Cat Panther 440, Suzuki PV -86.
Menetetyt tapaukset: Jincheng Monkey 72cc -07, Yamaha FZR 600R, Ford Escort GT, Samurai 110cc, Honda XR125L -03, Mercedes-Benz C220D -94, Subaru Legacy 4wd -90, Ford Sierra 2.0 OHC -89, Yamaha ET340T, Nissan Micra GL -85


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 20.05.2014 21:39 

Liittynyt: 14.08.2012 00:47
Tosiaan, konerempan tein tässä kuukaus takaperin, kasattuani tuon yrittelin mankiani polkea käyntiin, hetken polkemisen jälkeen lähti todella huonosti käyntiin, jonka jälkeen kuitenkin sammutin ja kipinä hävisi. Perus puolan olen tarkistanut ja olen katsonut myös ettei lyö mistään maihin. Uutta tulppaa ollaan hankittu ja myös uutta tulpanhattua ja johtoa, ja pikkuhiljaa alkaa mennä hermo kun ei vain keksi mikä omassa pikku kullassa on niin löytyisikö täältä jotain joka sattuisi tietämään vähäsen enemmän kuin minä?


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 21.05.2014 06:48 
Avatar

Liittynyt: 28.04.2012 23:24
Paikkakunta: Kajaani
Säädithän ajoituksen jos yläkerran aukasit? EI nimittäin kovin kummoista kipinää anna, jos ajoitus heittää.

_________________
-94 Volvo 940 2,3

Lisää bassova


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 21.05.2014 07:24 

Liittynyt: 16.10.2012 08:21
Ei nokan/venttiilien ajotus vaikuta kipinään.
Ootko kokeillu kaikki johot läpi että ei ole katkennu mistään? Onko magneetonkiila kunnolla paikallaan?
Lue tuo ensimmäinen sivu!

_________________
Projektit


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 22.05.2014 09:08 

Liittynyt: 22.05.2014 09:01
Terve,

Impulssikäämi antaa pulssin cdi:lle..OK --> cdi antaa pulssin puolalle (keltamusta)
Mistä johtuu että keltamusta antaa pulssin, mikä joka polkasulla heikentyy? Ledillä mitattu.
Johdot ok.
Impulssikäämi, cdi ja puola vaihdettu.


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.05.2014 16:19 

Liittynyt: 24.05.2014 16:12
Mikähän mankissa on kun söi tulppia parin kymmenen kilometrin välein... kokeilin vaihtaa puolan ja uuen tulpan mutta ei enää käynnistyny. kokeilin kans vielä vanhaa puolaa jne mutta ei auttanu..?


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24.05.2014 16:44 

Liittynyt: 08.03.2013 23:29
Joku johto lähteny irti jostain, tutki kaikki johdot ja maadotukset läpi.

_________________
~Stuntriding is not a crime~


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27.05.2014 12:42 

Liittynyt: 05.09.2013 10:35
toimiiko nuo aloituksen vianhakuvihjeet myös Skyteam monkeylle. Onko johtovärit samat ?


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27.05.2014 13:52 

Liittynyt: 16.10.2012 08:21
Toimii. Jotkut johdot saattaa olla eri värisiä.

_________________
Projektit


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 13.07.2014 12:10 
Avatar

Liittynyt: 23.08.2013 16:29
Paikkakunta: Hirvensalmi
Missä vois olla vika kun 125cc lifaniin ei tule staattorilta valko-siniseen johtoon virtaa mutta antaa 136 ohmia? :roll:


Ylös
Poissa Profiili  
 
ViestiLähetetty: 17.07.2014 15:02 

Liittynyt: 16.10.2012 08:21
Ei sieltä tule muuta kuin ohmeja.

_________________
Projektit


Ylös
Poissa Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 363 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], Jantter1 ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Theme created StylerBB.net
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com