Keskustelupalsta

Monkeyt.net:n foorumi on kaikille avoin keskustelupaikka. Se vaatii kuitenkin rekisteröinnin, jotta voit kirjoittaa palstalle, ja jotta voit lukea kaikkia alueita. Ennen foorumille kirjoittamista, käythän läpi tämän sivun säännöt foorumista.

 

Tärkeimmät säännöt

1. Viestien sisältö: Yritä tehdä viestistäsi lyhyt ja naseva ja käytä kieliopillisesti oikeaa kirjoitusasua, eli välimerkkejä, isoja alkukirjaimia, ymmärrettäviä lauserakenteita ja pidemmissä teksteissä kappalejakoa. Muita käyttäjiä kohtaan tulee myöskin olla kohtelias, joten turhat haukkumiset ja muut voi jättää suosiolla pois. Suuraakkosten käyttö mielletään HUUTAMISEKSI, joten se ei ole kohteliasta. Jos sinulla ei ole mitään järkevää sanottavaa, älä sano sitä.

2. Hymiöt: Hymiöitä tulee käyttää hillitysti, ei yhtä hymiötä enempää peräkkäin. Hymiöitä ei myöskään tyyliin joka lauseen jälkeen yksi. Ei hymiöitä otsikoihin!

3. Pysy aiheessa: Älä kirjoita off-topiccia, eli jostain asiasta asiaan liittymättömässä topicissa.

4. Tuplapostaukset: Älä kirjoita samaan aiheeseen kahta tai useampaa viestiä peräkkäin lyhyellä aikavälillä (~24h), vaan käytä muokkaus-toimintoa.

5. Aihetta luodessa: Varmista haulla ettei aiheesta varmasti löydy valmiiksi topiccia. Muista käyttää apukaavaketta! Muistakaa otsikoida kuvaavasti, niin, että jo otsikosta tietää, mitä aihetta viestiketju käsittelee. Luethan myynti- tai ostoilmoitusta tehdessäsi aluekohtaiset säännöt.

6. Lainaukset: Jos käytät lainaus-toimintoa, poista siitä kaikki turha teksti ja kuvat, äläkä laita lainauksia sisäkkäin kahta enempää.

7. Kuvat: Yli 800x600px kuvat tulee linkittää, sen alle olevat voi postata suoraan foorumille.

8. Avatar: Avatarin maksimikoko on 100x100px ja 20kB, eikä se ei saa olla liikkuva, eli animaatio. On suositeltavaa pakata avatar .gif formaattiin, pienen koon saavuttamiseksi.

9. Allekirjoitus: Allekirjoituksen maksimipituus on 5 riviä. Se ei saa sisältää värejä, kuvia tai lainauksia.

10. Monkeyt.net:n ylläpidolla on täysi oikeus tulkita sääntöjä ja muokata tai poistaa sisältöä. Kaikki oikeudet pidätetään. Huom! Monkeyt.net:n ylläpito ei ole vastuussa kaikista foorumille jätetyistä viesteistä, eikä ne edusta Monkeyt.net:n ylläpidon mielipiteitä. Monkeyt.net:n foorumi on kaikille avoin keskustelupalsta, ja täten kuka tahansa voi kirjoittaa foorumille.

Muistathan, että säännöt on laadittu foorumin tason ylläpitämiseksi, jotta käyttäjät kokisivat foorumin mahdollisimman viihtyisäksi! Sääntöjen rikkomisesta annetaan porttikieltoja ylläpidon harkinnan mukaan.

 

Olen lukenut säännöt ja hyväksyn ne.

Klikkaa tästä itsesi foorumille!

 

 

 

 

Monkeyt.net © 2005-2012